Walk of Fame

Yippie!!!!! I´ve made it to the Walk of Fame at StampArtic september 2009!
I´m so happy!!!!!
Look here:
http://stampartic.blogspot.com/2009/09/walk-of-fame.html

This is my card:


Thank You so much!!!

//Christel

Bröllopskort med Prima papper

Fick beställning på ett bröllopskort. Min arbetskamrats dotter hade gift sig i smyg!
Gjorde ett kuvertkort som blev så här:


Vill ni veta hur man viker ett sånt här kort så kika in på Grodans blogg där du hittar en beskrivning!

Kramar från Christel 

Prima Marketing

Äntligen har de nya papperna från Prima landat hos Grodans!!!! Som jag har längtat! Prima Marketing gör de mest underbaraste  papperna som finns på marknaden (enligt min smak ; ) för att inte tala om alla dessa blommor, blad, blingstenar, swirls, blomrankor och senaste tillskottet siip center pearls!

Så nu är det bara in i Grodans webshop och handla!

Jag har fått äran att skapa med en del av Primas sortiment och så här blev min första Lo:Dessa ljuvliga lila toner som du hittar på Indeed serien kan man bara inte låta bli att älska!
Som bakgrund på denna layout har jag använt Dollies green från BG Eskimo kisses och det passade perfekt till denna sommarbild!
som dekoration har jag använt en Prima blomranka med söta små fjärilar på och Prima Hydrangea blommor.
"Vänner" är utskuren med slicen med Wedding minneskort.I mitten på blommorna har jag satt små söta blingstenar från YouDo och som extra piff 2 små lövpins.
journaling har jag skrivit på blomkartongen som följer med Primas blomrankor!Här är en liten närbild på den fina blomrankan.

Sedan har jag gjort ett kort i form av ett kuvert.Kuvertet är dekorerat med Primas Hydrangeor, YoDo:s blingstenar,blad, pärlband och ytterligare en nyhet från Prima: Pärlranka! Det är den du ser sticka upp vid varje sida av " Det är Din Dag". I ena kanten har jag mösterklippt en fjäril från Indeed pappersserie och i mitten dekorerad med siip center pearls.
 Runt kanten på kuvertet har jag satt fast en ljuvlig spets. 


Öppet ser kortet ut så här. Grattiskramar är embossat med koppar.
Japp, detta var mitt DT uppdrag denna månaden!

.....

.....

Men jag var ju bara tvungen att skapa MER med Primas papper. Så jag köpte på mig nåååågra andra papper oxå! (hrm....)

De gula och röda färgtonerna som finns på Paradise City pappers serien kan man ju inte heller motstå!!!
Jag slängde ihop en layout med dessa papper oxå:Här har jag delat på blomrankan och satt en liten del uppe i det högra hörnet. De gula torkade blommorna
kommer från förra årets Prima sortiment och dem hittade jag för halva priset i REA lådan! Den lilla skylten "Emma" har jag mönsterklippt från ett Paradice City papper och i varje kant sitter en siip center pearl.
Gipsdekorationerna kommer från mina egna gömmor."You" Är blanka chipboards som jag målat med grön akrylfärg och sedan stämplat och embossat.Runt inramningen av det ena pappter sitter en mörkgrön spets."Sunshine" är utskuren med slicen på guldpapper.

Detta var allt för mig för denna gång och NI MISSAR VÄL INTE ATT HÄLSA PÅ GRODANS PÅ HELSINGBORGSMÄSSAN PÅ SÖNDAG??????
Mer information hittar ni här!


Scrappiga kramar från Christel


Återvinning

Har ni sett vilka små söta påsar de nya Prima Hydrangea blommorna ligger i???
De går ju bara inte att slänga!
Jag har gjort små godispåsar till Halloween av dem:Pappret inuti påsen kommer såklart från Pink Paislee:s Twilight serie och du kan köpa dem hos SCRAPGALEN.
Stämpelmotiven kommer från Hänglar och Stänglar och jag bara ääälskar dessa små söta figurer!

Kram på er!
//Christel

Pink Paislee TWILIGHT

Denna månaden fick jag Pink Paislee:s nya papper från Twilight serien i mitt DT paket från Scrapgalen. Jätteroliga att skapa med. Så mycket inspiration jag fick!
Först ut är en "Spooky" layout på Emma:


Fotot har jag reidigerat för att få en spöklik och gammeldags känsla.


Titeln är skriven av Pink Paislee:s läckra glitter Thickers.


Thickersarket finns även roliga glitterswirls som jag här använt som dekoration.


Med i mitt paket fanns ett tillhörande diecuts ark. Jag har skrivit journaling på en tag från det arket.
Utav spillbitarna från layouten har jag sedan gjort ett minispökalbum:


På framsidan har jag dekorerat med nättyg, diecut och kedja från Tim Holtz.


 Inuti albumet finns roliga spökgåtor. På varje sida har jag även använt diecut från Pink Paislee:s serien.slutligen gjorde jag ett litet Tackkort. (om man nu händelsevis skulle bli bortbjuden under Halloweenhelgen!)

 Kortet är dekorerat med Primas Hydrangena blommor, blingstenar från Prima, svart nättyg och en diecut.

Papprena räckte även till lite roliga Halloweenpresenter men det kommer jag att visa i ett senare inlägg!

Kram på er alla !

//Christel

Mer alster från MiMas scrapträff

Förra gången jag skulle ladda upp lite bilder från MiMas scrapträff så funkade det inte. Gör ett nytt försök nu igen.Detta kortet vann jag faktiskt en tävling med. Så här ser det ut inuti:
De underbara papperna köpte jag på plats i MiMas butik. De är från Maja Design.
den häftiga vikningen på kortet kan du hitta på StampArtic, en blogg för alla nordiska kortmakare.

Sedan skulle vi göra en speedscrap. Jag hade precis plockat ihop alla scrapsaker, var trött efter snart 2 dagars scrappande och så kommer dem med denna utmaning!!!!
Men skam den som ger sig. Rusade in i shopen och köpte på mig 2 mönsterpapper och 1 CS och satte igång och skapade ett kort. Inte nog med att vi skulle göra kortet färdigt på 20 minuter, det skulle oxå innehålla något om hur du upplevt helgen!!!!

Så här blev mitt kort:Inte vidare snyggt men vad kan man vänta sig på 20 min!!!! (jag som är van vid att lägga ner timtal på mina kort)
Men gissa vad?
Jag vann första pris på detta kort! 200 kr i presentkort. Snacka om att jag blev glad!!!!
Kolla in blomrankan:


(oops! bilden kom på sidan men ni ser säkert ändå)

Denna fina blomranka fick vi lära oss att göra själva. MiMas DT team höll i en kurs i hur du gör dina egna blomrankor och jag blev så inspirerad!!!!
TACK för detta fina tips! Jag skapar blomrankor här hemma nu så fingrarna glöder!

Sen måste jag passa på och TACKA snälla söta Teolinda. Vi fick låna hennes stuga i Mellbystrand och slapp därför lägga en massa pengar på hotellrum! Tack, gulle dig. Du är verkligen en sån go människa. Fick oxå förmånen att lära känna dig på dessa 2 dagar då vi satt och scrappade tillsammans. Hoppas du kan komma till Bromölla när Grodans ska ha sin scrapträff. Bed and breakfast hittar du hos mig eller Pia! KRAM!

Kram från Christel

Inbjudningskort till Bröllop

Hej!

Ja nu kan jag äntligen visa vad jag har sysslat med på den senaste tiden. Det har varit lite dåligt med uppdatering på bloggen och här har ni svaret:
Jag fick beställning på 30 inbjudningskort till ett bröllop. Bröllopet ska va på nyårsafton 2009 - ett jättehärligt upplägg och de lyckligt inbjudna har fått sin inbjudan i brevlådan så nu känns det ok att visa dem här:Bröllopets färgtema är i silver och vitt.Snacka om massproducering!!!! Det tog lite tid att göra alla dessa men kul va det!

Scrappiga kramar från Christel

Alster skapade på MiMas scrapträff

I helgen har jag varit i Halmstad på MiMas scrapträff! Åh vad det var kul. 109 st glada scrappare skapade tillsammans i 2 hela dagar!
Allt var verkligen kanon! Genomtänkt in i minsta detalj! God mat, roliga utmaningar, demos, kurser!
Inkido och Scraphouse fanns på plats och hade Make and Takes!
Scraphouse visade hur du kan dekorera en glasburk och Inkido gjorde den här trevliga asken:En orgamiask som du viker ihop UTAN att använda något klister. Som dekoration på locket sitter en av Inkidos nysläppta julstämplar.

Jag hann med en hel del utmaningar oxå. Här kommer lite alster gjorda till MiMas utmaningar:Ja ,detta var några av alsterna. Hann faktiskt med en hel del. Visar mer imorgon för just nu strular blogg.se . Det går inte att ladda upp fler bilder... Provar igen imorgon.

Kram på er så länge!

//Christel

RSS 2.0