2 nya kort med Love Notes

Jag har gjort 2 nya kort med MM Love Notes papper. Denna underbara serie som MM släppte till Alla Hjärtans Dag går alldeles utmärkt att använda till flickkort!
Först ut är ett Välkommen till världen kort till en baby flicka:
Denna modell är ett mappkort vilket är roligt att ge bort eftersom man kan stoppa i något extra i den lilla "mappen" på insidan. Vad passar i ett babykort om inte ett par små söta babysockor???
Textstämpeln "en Prinsessa" kommer från Tingturas textark och finns att köpa hos Scrapgalen.

Nästa kort har jag gjort till min lilla brorsdotter:

Mallen till detta kortet har jag ritat själv och sedan klippt ut i kartong för att få lite stadga i det.
sedan har jag klätt kortet med Love notes papper och dekorerat med Tingturas lilla söta prinsess stämpel. Passar så bra in på temat, eller hur? Många av Tingturas motivstämplar kan du köpa hos Scrapgalen. Dessutom finns det 2 olika textark med massor av ord som du kan använda dig av både till kort och Layouter. Hipp, hipp, Hurra! stämpeln kommer från ett av Tingturas textark.

Kramar från Christel

ps. det är lite olika färger på korten beroende på att de 2 översta bilderna är tagna på kvällen och de 2 understa i dagsljus... Där ser man när det är bäst att fota!!!

Mina bidrag till CC på scrappiz

I helgen har det varit cybercrop på Scrappiz. Tyvärr har jag jobbat både lördag och söndag så det var inte så många bidrag jag hann göra. Men här kommer de 3 som jag hann med:Ett kort gjord utefter en skiss. Kortet skulle dessutom gå i vårens färger.I denna tävling skulle man inspireras av talet 7.  Jag har använt mig av 7 lager papper, 7 blommor och 7 bokstäver i titeln.
Det ena lagret  papper består av lite tjockare kartong så när jag sedan skar ut där fotot skulle sitta blev det ett härligt djup.
Nedan ser du en närbild där man kan se de 7 lagrerna bättre:

sista layouten skulle vara i färgerna gult, grönt och rosa. Dessutom skulle man ha med spets, band, knappar och ett stämpelmotiv.  Vit och svart färg fick användas men gult, grönt och rosa skulle dominera i Lo:n.

Japp det var mina 3 bidrag. Kul var det iallafall även om jag inte hann med så många. Ibland kan det vara lättare att skapa när man har något att gå efter, ex en skiss.

Kram på er så länge!

Kaiser Waterberry Grodans Scrapgarden

Denna månaden fick alla vi i designteamet på Grodans välja fritt vilka papper vi ville skapa från. Kaiser har precis släppt ett par nya pappersserier och såklart valde vi att skapa ifrån någon av dessa serierna. Jag valde 4 papper utav serien Waterberry.
Varma färger och mysigt mönster. I mitt paket fick jag dessutom med bokstavsstickers från Making Memories och vita blommor ifrån YouDo.
Så här blev Lo:n :Jag har klippt ut ramen på 2 likadana papper och satt fast spets emellan utmed kanterna. sedan har jag sytt 2 dekorationssömmar med symaskinen. Spetsen har jag färgat med spraymist. (ett litet tips är att använda handskar för färgen går inte bort om man får den på fingrarna.... vilket jag fick befara!!!)
Det yttersta pappret har jag rivit upp och chalkat i kanterna. Uder fotot har jag skrynklat ihop 2 andra mönsterpapper från Waterberry och putsat lite med nagelfil på.Jag har embossat en chipboard i koppar och sedan använt MM stickersalfabet till namnet. Runt fotot har jag målat lite krackeleringsfärg.Den fina fjärilen från QK har precis kommit in till shoppen. Den har varit slut ett längre tag men är nu åter i Sverige och finns att köpa hos Grodans!

Ett papper blev över av de 4 jag fick med i Dt paketet så det valde jag att göra ett konvolutkort av. Eftersom papperna är dubbelsidiga passade det utmärkt!Åter igen har jag använt den fina fjärilen från QK och dekorerat med glitterlim. Även här har jag gått lös med symaskinen!!! Blommorna har jag chalkat med aprikos färg och swirlsen är utskurna med slicen.Inuti finns ett litet kort att skriva på och baksidan har jag förstärkt med CS och sedan stämplat och embossat swirls runtom.Hoppas ni har blivit inspirerade!
Ha en fortsatt skön scrapsöndag!

Kramar från Christel

Making Memories Love Notes

För 2 veckor sedan fick jag ett nytt Dt paket från Scrapgalen. Det innehöll härliga papper och tillbehör från Making Memories Love Notes pappersserie.
Jag valde att altra en fotoram och ett gammalt smyckeskrin.På locket till smyckeskrinet har jag satt fast röda blingstenar och ett hjärta från diecuts serien som tillhör Love Notes papperna. Runt locket har jag fäst en rosa spets som ingår i ett set med 6 matchande band till Love Notes serien.Innuti smyckeskrinet (där ballerinan har suttit) har jag satt fast 2 chipboardhjärtan och en gullig liten pins.
Ganska bra att kunna ge liv åt en gammal ask genom lite fina papper!!!Alster nr 2 är en altrad fotoram. Fotoramen har en liten nisch där jag har satt fast ett foto på mina barn. Fotot är taget på BB och är första mötet mellan storebror och lillasyster. Tyckte att textstämpeln "ÄLSKAD" passade så bra in. Man ser riktigt hur Emil njuter av första mötet med sin älskade lillasyster!
Textstämpeln ingår i ett textark från Tingtura och finns att köpa hos Scrapgalen.


Runt nischen har jag satt fast vit spets och ett jättegulligt rött mini rickrackband.

Hoppas ni får en trevlig scraphelg!

Kram från Christel

Utlottning hos Grodans


Grodans lottar ut ett av de nya 4*8 alfabeten som är på väg in,
man får välja själv mellan Chandelier,Disco, Supermarket eller Banana Splitt.

Eventuell vinnare som inte har användning av ett sådant alfabet,
får lov att välja produkter för 300 kr. i shoppen.

Det enda man behöver göra är att teckna sig för Nyhetsbrev i Grodans Webshop.

Gäller from. idag 4/2 tom. tisdag 10/2

Nyheter som har kommit in från Kaiser 3 papperserier, Sakura Park, Blushed och Waterberry. Från Paper Adventure Grad, och från Remenisce hologram papper med söta ugglor på.

Alla färger pärlfloss har kommit in på lagret igen, likaså den eftertraktade fjärilen REV.4*4 dies.

Vill även påminna er om Grodans träff lördagen 2/5, platser kvar.
Mer om träffen hittar ni under Mässor och scrapträffar.

Här kommer lite inspiration från Kaisers pappersserie Waterberry:Tjingeling!

RSS 2.0